.badge[data-v-c125584a]{background:var(--color-hit-bg);color:var(--color-hit);border-radius:999px;align-self:flex-start;padding:.125rem .5rem;font-size:.8125rem;font-weight:700;display:inline-block}.badge-ordinaer[data-v-c125584a]{background:var(--color-notice-bg);color:var(--color-accent)}.badge-fredet[data-v-c125584a]{background:var(--color-danger-bg);color:var(--color-danger)}.species-card[data-v-6a9732a6]{color:inherit;align-items:center;gap:.875rem;padding:.625rem;text-decoration:none;display:flex}.species-photo[data-v-6a9732a6]{border-radius:calc(-.25rem + var(--radius));-o-object-fit:cover;object-fit:cover;background:var(--color-border);flex:none;width:4rem;height:4rem}.species-text[data-v-6a9732a6]{flex-direction:column;gap:.125rem;min-width:0;display:flex}.species-name[data-v-6a9732a6]{font-weight:700}.species-latin[data-v-6a9732a6]{font-size:.875rem;font-style:italic}
